Speciale aanbiedingen

Ervaar de nieuwe Cat® graafmachines in de 20-ton klasse

Ervaar de robuustheid van een Cat® graafmachine in de 20-ton klasse vanaf US$ 165.000 en geniet van de onderstaande voordelen zo lang de voorraad strekt. Equipment Protection Plan (Garantie op 6000 draaiuren of tot 3 jaren gebruik), Customer Service Agreement (CSA) Vervangen van onderdelen bij preventief onderhoud gedurende 12 maanden of 1000 uren, Product Link, Eendaagse operator training aangeboden door Surmac en Brandstof garantieplan (indien van toepassing).

Geïnteresseerd in Cat® graafmachines in de 20-ton klasse? Vraag vandaag hieronder een offerte aan. 

 

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Verbeterde performance 45/25/15

Surmac presenteert u met trots de nieuwe technologisch hoogstaande Cat®-graafmachines in de 20 ton klasse: de Cat® 320 en de Cat® 320 GC. Deze graafmachines zijn dankzij de innovaties tot 45% efficiënter, verbruiken tot 25% minder brandstof en zijn 15% lager in onderhoudskosten. De Cat® 320  en Cat® 320 GC zijn ontworpen om niet alleen efficiënt en effectief het werk te klaren, maar ook om het werk van de machinist comfortabel te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


25% Brandstofzuinig

De Cat® 320 en Cat® 320 GC verbruiken tot 25% minder brandstof dan eerdere modellen. Ondanks haar verminderd brandstofverbruik leveren deze robuuste machines de beste prestatie onder alle omstandigheden. Een nieuwe en slimme modus past automatisch het motor- en hydraulisch vermogen van de graafomstandigheden aan. Hierdoor wordt het motortoerental automatisch verlaagd wanneer er geen hydraulische vraag is waardoor het brandstofverbruik ook wordt verminderd.

  

15% minder downtime.
De nieuwe Cat® 320 en Cat® 320 GC -graafmachines verrichten meer werk tegen lagere kosten, de onderhoudskosten zijn tot 15 procent lager dan bij eerdere modellen. De levensduur van de retourfilter is tot 3.000 uur verlengd en die van de luchtfilter tot 1000 uur.  Dit betekent dat u minder tijd kwijt ben aan onderhoud en langer uw machine kan inzetten om uw project te klaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


45% productiever

De Cat® 320 machine wordt vanuit de fabriek uitgerust met de nieuwste technologie om de productiviteit te verhogen. De Cat® 320 is ontworpen om een operationele efficiëntie tot 45 procent te behalen. Deze Cat® machine is uitgerust met de Cat Grade 2D en Cat LINK ™ die de werklocatie verbinden met het kantoor.